Weer een puzzelstukje viel op zijn plaats !

Op 5 augustus 2016 plaatste ik hier een oproep om in contact te komen met de ambulancier/MUG-arts die mij begeleid en verzorgd heeft… Mijn bericht werd massaal gedeeld, wat ik erg hartverwarmend vond <3 !
Dankzij jullie hulp kon ik 2 maanden later ook echt in contact komen met de ambulancier die mijn leven redde… kregen mijn onbeantwoorde vragen na al

die jaren eindelijk een antwoord, kon ik dingen beter begrijpen, heb ik een beter zicht op mijn situatie toen en heel belangrijk voor mij… kon ik deze man bedanken! Zonder zijn hulp en die van de andere ambulanciers zou ik nu niet aan een boek aan het schrijven zijn om mijn verhaal te vertellen…
Ik besef meer dan ooit dat mijn leven aan een zijden draadje heeft gehangen!
ik ben dankbaar dat ik deze man heb mogen ontmoeten! Voor we het gesprek begonnen checkte hij toch nog even of hij alles mocht vertellen zoals het was, of dat hij het wat voorzichtiger moest aanpakken… Ik koos voor de feiten zoals ze waren…Ik wilde alles weten! Het was een warm en voor mij emotioneel gesprek. Ik voelde me meer dan welkom en geen enkele vraag was hem te veel! Af en toe werd ik stil, wist ik even niet wat zeggen… maar mijn puzzel raakt stilletjes aan helemaal compleet!
Lieve hulpverleners van mij, 19 jaar geleden, maar ook al die hulpverleners die nu nog elke dag weer klaarstaan… Een hele warme dankjewel voor jullie onvoorwaardelijke inzet! Weet dat wat jullie doen van onnoemelijk grote waarde is! Zelfs de kleinste woordjes “We gaan je helpen meisje” betekenen zoveel, want je staat er even niet meer alleen voor!
En jullie zullen niet vaak, na jullie ingrijpen, een dankjewel krijgen van jullie patiënten, gewoonweg omdat ze niet weten wie jullie zijn… maar weet dat al deze mensen jullie heel dankbaar zijn van diep uit hun hart! Aan alle hulpverleners, in naam van al jullie patiënten een warme dankjewel!!! Keep up the good work!

Liefs, Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.