Interesse in het kopen van mijn boek?

Laat hier je gegevens achter. Je ontvangt een mailtje met alle info wanneer het boek volledig klaar is voor verkoop. Dit is vrijblijvend, er is achteraf géén verplichting tot aankoop van het boek.

5 antwoorden op “Interesse in het kopen van mijn boek?”

 1. Ben een oud leerling van je. Heb les van je gehad in het vijfde leerjaar toen je juf Nancy verving. Op school ‘De Driehoek’. Toen boeide het verhaal van je ongeluk me en is altijd bij me gebleven. Ben blij dat ik weet dat het goed met je gaat. En wil heel graag je boek lezen. Groetjes Kimberly

  1. Dag Kimberly,

   Het is al een hele tijd geleden dat je bij mij in de klas zat! Maar ik herinner me het wel nog goed! Ik heb veel mooie herinneringen aan jullie klas.
   Fijn dat je interesse hebt in mijn boek. Je zal het verhaal er zeker in herkennen, maar vooral ook meer te weten komen over mijn gevoelens en ervaringen in die tijd en hoe ik me er doorheen gesparteld heb.
   Als je de website volgt, kom je alles te weten over het boek, hoe ver het staat en wanneer het uitkomt!
   Wie weet zien we elkaar nog eens! Alvast mijn allerbeste wensen voor 2018…

   Vele groetjes,
   Greet

 2. Hè greet graag zou ik jou boek willen lezen om er een beeld van te kunnen krijgen hoe jij je zou voelen ik denk dat het niet gemakkelijk is je bent een super vrouw die heel veel kan dat bewonder ik in jou grt an

  1. Dag An,

   Fijn om te horen dat je interesse hebt om mijn boek te lezen. Nog eventjes geduld hebben… Er moet nog een stuk geschreven worden.

   Gemakkelijk is het zeker niet geweest, dat zal je zeker in het boek merken. Een stap vooruit waren vaak 2 stappen achteruit en het blije gezicht dat men zag verborg vaak veel verdriet en pijn…
   Het alles heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ondanks dat het een traumatische gebeurtenis in mijn leven was, heb ik er nu veel positieve dingen uit geleerd! Pluk de dag!

   Dankjewel voor je reactie!
   Vele lieve groetjes,
   Greet

 3. petje af voor je doorzettingsvermogen. Ik meen je te kennen van ballet maar ook via Erwin. veel succes met je boek en ik kan me voorstellen wat het met je doet.
  groetjes Marie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.