Langzaam maar zeker krijgt het boek vorm… een uitgever?

Een boek schrijven is één ding, maar daarmee geraakt het nog niet bij jullie als lezers.  Een boek moet ook gedragen worden door een uitgever.  Zolang dit er niet is, blijft het boek nog altijd maar een “idee”, niet echt iets concreet.  Ondertussen schrijf je verder zonder je vragen te stellen bij heel die praktische kant.   Tot je plots bij het besef komt dat je het alleen niet gaat klaren…

Afgelopen zomer ben ik dan ook op zoek gegaan naar een uitgever om mijn boek ook echt in realiteit te brengen.  Zo ben ik terecht gekomen bij Dirk Hermans van Vertelpunt.  Na een verkennend gesprek, werden er afspraken gemaakt.  Het script, voor zover als het af is, werd bezorgd en reeds door hem doorgenomen.  Toch altijd even spannend om de mening te horen van iemand die dan het eerste stuk leest.  Ondertussen is het contract met Vertelpunt Uitgevers getekend.  Zij zullen mijn boek “dragen” en dat voelt heel goed!  Vanaf het moment dat het contract ondertekend was, gingen de vlinders in mijn lijf vliegen.  Nu is het echt,… nu gaat mijn boek echt gedrukt worden…  het is niet langer een droom!

Dirk, heel erg bedankt om mijn boek te willen dragen en dit mee verder vorm te geven. Somedays dreams do come true…

Eén antwoord op “Langzaam maar zeker krijgt het boek vorm… een uitgever?”

  1. formidastisch!
    als je nog op zoek bent naar ‘n cover (of ‘n originele bladwijzer) … geef me maar ‘n seintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.