Brieven, berichtjes en feedback

In december 2020 rolde het eerste exemplaar van mijn boek “Ik was 18 … en de wereld stond stil” uit de drukpers.  Een droom van mij die ik na jaren van schrijven in vervulling mocht zien gaan.  Sindsdien werden er al zo’n 250 boeken verkocht.  Een mooie verkoop voor een amateur-schrijver.  Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de interesse die er in mijn boek is !  Fier en trots dat dit mogelijk is en ik mijn verhaal met de wereld mag delen.
De drukker kreeg intussen ook opnieuw de opdracht om nog een reeks boeken bij te drukken.   Vol ongeduld wacht ik op de levering zodat nog enkele wachtende mensen ook hun exemplaar van mijn boek kunnen ontvangen. Lees verder “Brieven, berichtjes en feedback”

Reclamespot “Ik was 18 … en de wereld stond stil”

Een boek schrijven is één, maar het onder de mensen brengen is een ander.

Om mijn boek nog meer onder de mensen te brengen, werd er in overleg met mijn uitgever Vertelpunt Uitgevers en FM Goud gekozen om er een heuse reclamespot van te maken die ook op regelmatige basis te horen is op FM Goud.  Beluister de reclamespot ook hier!

Mijn boek is ook nog altijd te koop via mezelf, via de bestelpagina van deze site! Een gesigneerd exemplaar is dan natuurlijk ook mogelijk.

Liefs, Greet X