Brieven, berichtjes en feedback

In december 2020 rolde het eerste exemplaar van mijn boek “Ik was 18 … en de wereld stond stil” uit de drukpers.  Een droom van mij die ik na jaren van schrijven in vervulling mocht zien gaan.  Sindsdien werden er al zo’n 250 boeken verkocht.  Een mooie verkoop voor een amateur-schrijver.  Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de interesse die er in mijn boek is !  Fier en trots dat dit mogelijk is en ik mijn verhaal met de wereld mag delen.
De drukker kreeg intussen ook opnieuw de opdracht om nog een reeks boeken bij te drukken.   Vol ongeduld wacht ik op de levering zodat nog enkele wachtende mensen ook hun exemplaar van mijn boek kunnen ontvangen.

In die korte tijdspanne zijn er al  heel wat mensen die mijn boek “Ik was 18 … en de wereld stond stil” reeds gelezen hebben.  Via verschillende wegen mocht ik mooie, warme reacties op mijn verhaal ontvangen.  Sommige mensen spreken we persoonlijk aan, anderen zoeken contact via een privébericht op facebook en nog anderen sturen me een (hand)geschreven brief per post.  De warme woorden en feedback die ik op die manier reeds mocht ontvangen, doen ook mij deugd.  Horen, lezen en weten hoe mijn lezers het boek beleven, en wat ze ervan vinden, is voor mij als auteur belangrijk en tegelijkertijd een enorme ervaring.  Mijn boek gaat zijn doel niet voorbij en dat is uiteindelijk waarvoor ik het doe.  Via deze weg stuur ik dan ook maar wat graag een hartelijke “Dankjewel” de wereld in als dank voor jullie brieven, geschreven berichtjes en mondelinge feedback in de buitenlucht!
Natuurlijk doe ik ook mijn best om elk bericht – via welke weg dan ook – te beantwoorden.  Al kan het wel zijn dat men hier even op moet wachten.  Ik wil immers niet rap, rap, tussen de soep en de patatten door iets terugschrijven.  Nee, ik wil voor mijn lezers de tijd nemen.  De tijd om een antwoordje terug te schrijven.  Jullie namen toch ook de tijd om mijn boek te lezen, mijn verhaal binnen te laten sijpelen en daarenboven mij nog een reactie te sturen.  Het minste dat ik dan kan doen, is ook mijn tijd nemen om deze reacties te beantwoorden.  En dat doe ik met heel veel liefde.
Deze week heb ik de brieven beantwoord die per post zijn toegekomen.  Enkele handgeschreven kaartjes van mijnentwege gingen als antwoord, als bedankje de postbus op.  Enkele van mijn lezers zullen deze in hun brievenbus mogen verwachten!  Maar ook berichten via facebook messenger en email staan de komende dagen nog op de planning.

Wil ook jij graag een persoonlijk bericht sturen?  Dat kan, maar voel je zeker niet verplicht!
Je kan me bereiken
–> via de chatfunctie van mijn facebookpagina (https://www.facebook.com/greetreekmansblog)
–> via e-mail: info@greetreekmans.be

Zowel op mijn eigen website (www.greetreekmans.be) als op die van mijn uitgever (www.vertelpuntuitgevers.be) is er  ook de mogelijkheid om -vrijblijvend- een recensie/beoordeling na te laten.

Nog niet in het bezit van mijn boek “Ik was 18 en de wereld stond stil”?
Je kan het nog altijd kopen !

–> Via mijn website (gesigneerd exemplaar mogelijk): https://greetreekmans.be/product/ik-was-18-en-de-wereld-stond-stil/
–> Via mijn uitgever: https://vertelpuntuitgevers.be/product/ik-was-18-en-de-wereld-stond-stil/

P.S.: Hou onze website in de gaten.  Een van de eerstvolgende dagen zal een eerste fotoalbum met daarin foto’s van reportages gemaakt door Studio K. Will de Kwant online verschijnen !

Veel liefs,
Greet X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.