Het begin

In mijn hoofd heb ik de opbouw, de layout en de inhoud al helemaal klaar. Ik weet heel goed waar ik naar toe wil en hoe het boek moet worden! Het zal gewoon worden zoals ik ben…. “Just Greet”, zoals ooit de titel van mijn CD die ik opnam voor Sven!

Ondertussen ben ik volop bezig met het schrijven van mijn boek. De eerste

teksten staan op papier. Ik heb ze al een paar keer nagelezen, nog wat veranderd en dan bevonden dat ik ze al goed vond. Mijn dagboeken heb ik nog niet nodig gehad. De woorden, de zinnen, alles komt vanzelf. Ik moet ook geen moeite doen om feiten en emoties te herinneren…
En hoewel het emotioneel soms moeilijk is om de dingen neer te schrijven, komen er tranen… toch voelt dit aan als het juiste!

Wat je mag verwachten van het boek? Een tipje van de sluier…
“In dit boek neem ik jullie mee naar die bewuste 10de mei 1998. Ik laat je die dag door mijn ogen en mijn hart beleven. Ik neem je mee op mijn tocht naar genezing, naar rouw en naar gerechtigheid. Voor mij is dit een deel van de verwerking, maar ik hoop dat ik voor velen onder jullie een lichtend voorbeeld mag zijn.
Beleef het, voel het, en besef dat niets onmogelijk is… Zolang je maar blijft geloven en een doel voor ogen houdt!”

Liefs, Greet x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.