Exact 18 jaar later…

Dag op dag, 18 jaar geleden dat mijn wereld door elkaar geschud werd… Vandaag veranderde deze datum, die altijd heel erg pijnlijk was, naar een moment dat alles zou veranderen… !

18 Jaar later zijn we… Elk jaar opnieuw een emotioneel moeilijke dag. Maar vandaag was alles anders! Voor de eerste keer in al die jaren vond ik de moed en de kracht om terug te keren naar de plaats van het ongeval. Voor het eerst zette ik mijn voeten neer bij de plaats waar een leven eindigde en een nieuw begon. Met een heel klein hartje, een bonzend hart in mijn keel… Maar het werd een zeer bijzonder moment, want dankzij Erwin Fiten maakte ik daar ter plekke kennis met de man die 18 jaar geleden echt mijn leven heeft gered!
Het was enorm emotioneel, zowel voor mij als voor deze man, maar het deed ons beiden enorm goed. Ik kreeg antwoorden op zovele vragen die ik nog had en hij wist eindelijk hoe het met “dat meisje” ging, maar vooral… na 18 jaar kon ik eindelijk dankjewel zeggen voor het redden van mijn leven!

Deze ontmoeting is voor mij een zeer belangrijke gebeurtenis. In mijn boek zal, op het einde, ook een hoofdstuk gewijd worden aan deze ontmoeting! Ik heb dan ook even het hoofdstuk waar ik aan bezig was, laten rusten en ben in de pen gekropen voor de laatste gebeurtenissen neer te schrijven!

Tot snel!
Liefs, Greet x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.