Op zoek naar de MUG-arts

Mag ik even jullie hulp vragen?
Graag zou ik in contact komen met de MUG-arts en/of de ambulancier(s) die mij de eerste zorgen toedienden.
Het ongeval gebeurde op zondag 10 mei 1998 ergens in de avond tussen half 8 en 8uur, op de Sint-Antoniusweg langs het kanaal in Neerpelt. Samen met

mijn vriend zaliger zat ik op de motor. We raakten betrokken in een zwaar verkeersongeval met een jeep. Mijn vriend overleed ter plaatse. Ikzelf lag meters verder in het hoge gras. De MUG-arts passeerde toevallig met een andere patiënt. Deze arts is uitgestapt en zou mij als eerste verzorgd hebben. Hij zou mij een vloeistof ingespoten hebben die het bloed verving. Volgens het krantenartikel waren er 3 ambulances en een MUG ter plaatse. Graag zou ik deze mensen ontmoeten met 2 redenen… De eerst is dat ik hen graag wil bedanken en wil laten weten hoe het met mij gaat, en een tweede reden is, dat ik hoop dat ze nog enkele vragen voor mij (over mijn eigen gezondheidstoestand toen) kunnen beantwoorden.
Mag ik jullie vragen dit bericht zo veel mogelijk te delen?
Ken je een van deze mensen? Of ben jij zelf die bewuste ambulancier of MUG-arts en sta je open voor contact? Dan kan je mij bereiken via greekmans@outlook.com
Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.