De eerste resultaten.

Lieve mensen,
Hartelijk bedankt voor het massaal delen van mijn oproep en de vele reacties die er kwamen! Ik kreeg er kippenvel van. Het is hartverwarmend om te voelen hoe jullie allemaal proberen mee te helpen! Voor mij betekent het heel veel! Dus nogmaals 1000 x dank!!
Ik mag jullie ook vertellen dat ik uit de vele reacties heel wat bruikbare tips heb

mogen ontvangen. Ondertussen heb ik 2 ambulanciers gevonden die 18 jaar geleden op die bewuste avond erbij waren. Ik ga dan ook met hen contact opnemen en hopelijk kunnen zij mijn vragen beantwoorden zodat mijn puzzel stilaan volledig geraakt. Het vervolg hiervan zal je zeker op mijn blog kunnen lezen.

Het vinden van de MUG-arts is een moeilijker stuk. Dit omdat deze arts niet opgeroepen was om naar ons ongeval te komen, maar onderweg was naar het ziekenhuis met een patiënt. Hij/zij is gestopt om hulp te komen bieden… Ook deze persoon verdient waardering en een dikke dankjewel voor wat hij of zij voor mij deed… dus we zoeken nog even verder!
Natuurlijk begrijp ik ook dat het mogelijk is dat er mensen tussen zitten die er liever niet over praten. Het was immers een zeer aangrijpende gebeurtenis. Ik respecteer dan ook die keuze, maar wil dan via deze weg toch even zeggen:
“Dankjewel… Dankjewel voor je goede zorgen, voor het blijven vechten voor mijn leven, om me moed in te spreken. Dankzij jullie snelle interventie kreeg ik nog een keuze tussen leven en dood! We zijn 18 jaar later nu.. ik sta er, als jonge volwassen vrouw, moeder van 2 schatten van dochters en nog een hele toekomst voor me! Ik moest en zou terug leren lopen, terug leren dansen… en ik heb dat gedaan! Bedankt… zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!”

Lieve groetjes, Greet

foto van Ik was 18 en de wereld stond stil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.