Interesse in het kopen van mijn boek?

Laat hier je gegevens achter. Je ontvangt een mailtje met alle info wanneer het boek volledig klaar is voor verkoop. Dit is vrijblijvend, er is achteraf géén verplichting tot aankoop van het boek.

Symbolische beelden als terugblik naar het verleden…

“Ik wil niet dat je foto’s van mij maakt!  Voor mij staan die beelden als foto’s op mijn netvlies gegrift.  Ik wil er niet mee geconfronteerd worden!” 
Het zijn mijn gedachten en woorden anno 1998.  Er was geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht om foto’s te laten maken van mij in die rolstoel, van mij met mijn verdriet en pijn…  Ik gruwelde ook van mijn eigen lichaam met al die ijzeren pinnen… Dit hoefde later niemand te zien… Lees verder “Symbolische beelden als terugblik naar het verleden…”

Langzaam maar zeker krijgt het boek vorm… een uitgever?

Een boek schrijven is één ding, maar daarmee geraakt het nog niet bij jullie als lezers.  Een boek moet ook gedragen worden door een uitgever.  Zolang dit er niet is, blijft het boek nog altijd maar een “idee”, niet echt iets concreet.  Ondertussen schrijf je verder zonder je vragen te stellen bij heel die praktische kant.   Tot je plots bij het besef komt dat je het alleen niet gaat klaren…
Lees verder “Langzaam maar zeker krijgt het boek vorm… een uitgever?”