200 maal bedankt !

De laatste twee weken van 2020 waren fenomenaal en voor mij onvergetelijk.  Op enkele dagen tijd waren de 100 gedrukte boeken volledig uitverkocht, nog voor ze goed en wel – omwille van de kerstdrukte – bij de uitgever en mij geraakt waren.  Ik kon het bijna niet geloven.  Onmiddellijk werd besloten om er nog 100 extra bij te laten drukken…  Ook deze vlogen onvoorstelbaar snel de deur uit!

200 maal dank voor de massale interesse in mijn boek.  Ik kan jullie niet genoeg bedanken…  Een boek schrijven is één, maar het onder de mensen brengen is een ander.  Dat dit zo een succes kent, geeft me een intens warm gevoel.  Dat dit mogelijk is… Waaw!  Om dit boek te realiseren en mijn verhaal te vertellen, moest ik mezelf figuurlijk enorm bloot geven en in mijn diepste binnenste laten kijken.  Iets wat we altijd zoveel moeite kostte.   Mijn hart bonsde dan ook als de eerste boeken de deur uit gingen, maar met een doel.  De wereld laten ervaren en mee beleven hoe moeilijk het is om na een trauma de draad van het leven weer op te nemen.  Hoe vaak men echte gevoelens angstvallig verbergt voor de buitenwereld.  Dat het krijgen van psychologische begeleiding echt geen taboe mag zijn…  Je fysieke gezondheid is belangrijk, maar je mentale gezondheid nog des te meer.   Maar tegelijkertijd wil ik ook de boodschap meegeven dat als je echt iets wil bereiken, je veel meer kan dan je zelf denkt.  Dus opnieuw 200 maal dankjewel om mijn verhaal te lezen en de wereld in te sturen!

Ondertussen zitten we echter niet stil…
Achter de schermen wordt er gewerkt aan een boektrailer van mijn verhaal.  Met enkele korte beelden willen we jullie een beetje de sfeer van het boek meegeven.  Daarnaast wordt er een online fotoalbum op punt gezet…  Studio K. de Kwant maakte zoveel prachtige foto’s om mijn verhaal in beeld te brengen, maar ik kon ze niet allemaal in mijn boek verwerken.  Toch willen we jullie ook deze beelden niet besparen.  En verder brainstorm ik over een tweede boek 😉
Wanneer corona het weer toe laat, bekijken we ook de mogelijkheid om nog signeersessies te organiseren.

Mijn boek “Ik was 18 … en de wereld stond stil” is nog altijd te koop.  Op dit moment heb ik nog enkele exemplaren ter beschikking.  Maar in overleg met de uitgever zal er nog bijgedrukt worden !

👉 www.greetreekmans.be (met mogelijkheid tot een persoonlijke notitie in het boek / gesigneerd exemplaar)
👉 www.vertelpuntuitgevers.be

200 maal dank!
Veel liefs, Greet X

Eén antwoord op “200 maal bedankt !”

  1. Greet bedankt voor je boek, vind er soms mezelf in terug. Het is geweldig je niet alleen te voelen en bedankt voor het signeren. Liefs Marie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.