Mijn boek als cadeau onder de kerstboom? Het kan !

Een laatste keer kreeg ik de volledige cover en het manuscript teruggestuurd.  Ditmaal niet om er nog verbeteringen in aan te brengen, maar wel om er mijn zegen over te geven.  En … dat is gebeurd!  Het boek is klaar om gedrukt te worden en zal eerstdaags dan ook naar de drukker vertrekken.
Spannend, al zeg ik het zelf !  Stiekem ben ik even benieuwd als jullie.  Ik kijk er enorm naar uit om mijn manuscript, mijn verhaal in boekvorm in mijn eigen handen te mogen houden…

Plots zit alles in een stroomversnelling en dat betekent voor jullie goed en groot nieuws!  Na al die tijd, is het bijna zover.  Hoewel 2020 geen jaar is om over naar huis te schrijven, zal het voor mij toch een bijzonder speciaal jaar worden.   Het is immers het jaar waarin ik 40 mocht worden en bij nog een van de weinigen hoor die dit kon vieren met een fantastisch fout feestje.  Maar daarnaast zal 2020 het jaar worden waarin mijn boek – na al die jaren werken – uit zal komen.  En jullie moeten zelfs niet heel lang meer wachten…  Als alles goed gaat, zal het boek als kerstgeschenk onder menig kerstboom kunnen pronken.  Hou dus zeker en vast deze site en onze facebookpagina in het oog!

Liefs, Greet X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.