Nu nog een script, … bijna een boek

Een kleine week geleden vertrok mijn script naar de uitgever.  Het was spannend afwachten op nieuws van zijn kant.  In die korte tijdspanne is mijn script beetje bij beetje al meer een heus boek aan het worden.
De uitgever heeft de lay-out aangepast en opgemaakt.  Zo kon hij het aantal pagina’s terugbrengen tot ongeveer 450.  En dat zonder ook maar één woord te wissen.  Het manuscript kwam terug naar mij om na de wijzigingen na te gaan of alle alinea’s nog klopten en foto’s nog op de juiste plek stonden.
Het hele script ziet er al direct heel anders uit.  Het is niet langer mijn werkdocument, maar begint steeds meer en meer op een boek te lijken.  Wat een lettertype alleen al niet kan doen!

Vandaag ontving ik dan ook een eerste ontwerp van de cover.   En ik moet toegeven, dat ziet er al goed uit.  Een heel speciaal moment ook!  Het blijft niet langer bij een word-document dat een boek zou moeten worden.  Alles wordt nu veel concreter.

Zelf ben ik dan ook razend benieuwd naar het resultaat.  Een manuscript schrijven is één ding, maar het uiteindelijk in boekvorm in je eigen handen mogen vasthouden is een ander…  Ik kijk er zelf enorm naar uit!

Zo komt mijn eigen boek elke dag een stukje dichterbij…  en wordt een droom of voornemen werkelijkheid.
Liefs, Greet X

Wil je graag de laatste nieuwste ontwikkelingen kennen?  Blijf dan zeker en vast mijn website en facebookpagina volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.