Mijn werk zit erop !

Na vijf jaar intensief werken aan het script van mijn eigen boek, is het eindelijk volledig klaar.  Een droom van enkele jaren na het ongeval, die ik nu – 22 jaar na een zwarte dag uit mijn leven – verwezenlijk.  Noem het een levenswerk…  want het beschrijft een gedeelte van 22 jaar uit mijn leven.
Het schrijven werkte bevrijdend.  Ik heb het hele verhaal heel intens herbeleefd.  Dat was soms moeilijk, maar daarnaast ook nodig.  Dankzij het schrijven, kwamen er mensen van toen terug op mijn pad en kon ik de gaten in mijn verhaal invullen en na al die jaren het gebeuren eindelijk helemaal plaatsen en begrijpen.  Voor mij was het een groot stuk van mijn verwerkingsproces.  Tegelijkertijd hoop ik met mijn verhaal heel wat mensen te inspireren… op verschillende vlakken.

Mijn werk zit erop.  Het is nu aan de uitgever…
Mijn werk ligt nu letterlijk en figuurlijk in zijn handen.  Hij heeft het script van mij ontvangen, met daarnaast nog een biografie en korte inhoud voor op de achterflap van het boek.  En nu moet ik geduldig wachten tot er witte rook uit de schoorsteen komt.

Liefs, Greet X

2 antwoorden op “Mijn werk zit erop !”

  1. Dag Dirk,

   Op dit moment is er een hard copy voorzien. Ik bespreek de mogelijkheden met de uitgever.

   Groetjes,
   Greet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.